• -0,30 €
Teplomer na kúpanie Lorelli RYBKA
Teplomer na kúpanie Lorelli RYBKA

Teplomer na kúpanie Lorelli RYBKA

1025010
Produkt je dostupný s inými parametrami
1,90 € 2,20 € -0,30 €
*
Farba
  • BLUE

Ceny platia do vypredania zásob.

 

Teplomer na kúpanie Lorelli RYBKA slúži ku kontrole teploty vody pripravovanej kúpacej kúpele malého dieťaťa. Je presný, spoľahlivý s dobre čitateľnou stupnicou. Na meranie teploty sa používa zafarbený alkohol. Trubička teplomera je bezpečne zapustená v tele teplomera tak, aby sa k nej dieťa nedostalo.
Upozornenie! Odporúčaná teplota kúpacie kúpeľa malého dieťaťa sa pohybuje medzi 32-37 °C a je na teplomere označená symbolom WARM. Teplota označená COLD je príliš nízká.Teplota označená HOT príliš vysoká.

Vlastnosti a vybavenie:
● Ideálny pomocník pri meraní teploty vody
● Na teplomere vyznačená ideálna teplota vody pri kúpaní dieťatka
Zapustenie kapiláry do púzdra chráni teplomer pred poškodením, čím je zaručená najvyššia možná bezpečnosť pre Vaše dieťa
● Teplomer neobsahuje ortuť
● Vďaka veľkej a jednoduchej stupnici môžete jednoducho prečítať hodnotu teploty
● Je vyrobený z kvalitných a bezpečných materiálov
● Teplomer sa sám udržiava na povrchu, takže ho môžete počas kúpeľa nechať plávať vo vode, čo umožní stále kontrolovať teplotu vody
● Rozmery (L x W x H cm) – 6 x 2 x 15 cm
● Hmotnosť: 0,05kg

Upozornenie!
Dôležité pre bezpečnosť a zdravie Vášho dieťaťa! Používajte len pod dohľadom dospelej osoby.
Pred každým použitím skontrolujte kvalitu výrobku. Pri prvých známkach opotrebovania alebo poškodenia už výrobok ďalej nepoužívajte – vymeňte ho za nový.
Udržujte v čistote. Pred prvým a každým ďalším použitím umyte detským mydlom v teplej vode. Upozornenie! Výrobok nie je hračka!!! Uchovávajte mimo dosahu dieťaťa.

Výrobok je vyrobený zo zdravotne nezávadných materiálov určených pre deti v súlade s predpismi EÚ.

Farby obrázkov a fotiek v internetový obchod sa môžu mierne líšiť od skutočných produktov. Rozdiel môže vzniknúť kvalitou obrázku, nastavením farieb monitora, grafickej karty, alebo svetelných podmienok.
Výrobca si týmto vyhradzuje právo na akúkoľvek zmenu technológie výrobku, či jeho konštrukciu, sfarbenie, dizajn, atď. bez predchádzajúceho upozornenia s tým, že aktuálne vyobrazenie výrobku sa môže odlišovať od aktuálneho vyobrazenia reklamných a ilustračných fotografií výrobku.
Obchod nenesie zodpovednosť za kroky výrobcu týkajúce sa týchto zmien.

0 ks
3800151935971
No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.