Spací vak vyteplený Austrálske zvieratká
Spací vak vyteplený Austrálske zvieratká

Spací vak vyteplený Austrálske zvieratká

19834
19,99 €
*

Spací vak so zipsom 

Veľkosť
Farba
  • šedá

Ceny platia do vypredania zásob.

 

Spací vak zapínanie aj na pleciach - BAVLNA 100%

Mäkký a teplý spací vak je ideálny na spanie. Skrotí aktívne nohy každého dieťaťa, dokonca aj budúceho futbalistu. Dieťa dôkladne objíma celú noc bez toho, aby bolo potrebné kontrolovať, či sa dieťa vykopalo a v noci v posteli nemrzne.

 

Spací vak nemá rukávy, ktoré zaisťujú dostatočnú cirkuláciu vzduchu. Ak je doma nižšia teplota, môžete dieťa obliecť napríklad na telo s dlhým rukávom.

Spací vak s tlačeným motívom - kolekcia.

Hrúbka 2,5 TOG

Pohodlné zapínanie: jeden zips prišitý na boku a na dne (spôsob, ktorý vám umožní úplne rozopnúť a rozložiť spacák, položiť naň dieťa a efektívne ho zapnúť).

Zaručená bezpečnosť a kvalita výrobku, zachovanie príslušných schválení a certifikátov. Starostlivosť - možno prať v práčke na 30 ° C, odstreďovanie rýchlosťou max. 800.

Spací vak, dĺžka 70 cm (od spodu k postroju), šírka: 35 cm v ramene, šírka 44 cm v najširšom mieste.

Prírodná 100% bavlnená tkanina, ktorá nespôsobuje žiadne podráždenie ani alergie. Extrémne mäkké a príjemné na dotyk a zároveň trvanlivé na použitie.

Antialergická výplň - vložka zo 100% silikonizovaného polyesteru.

.

Materiál
100% Bavlna
Nové
8580198340024
No reviews

Doplňte si kolekciu

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.