MIM 14  Autosedačka Spinfix
Autosedačka Spinfix
Autosedačka Spinfix
Autosedačka Spinfix
Autosedačka Spinfix
Autosedačka Spinfix
Autosedačka Spinfix
Autosedačka Spinfix
Autosedačka Spinfix
Autosedačka Spinfix
Autosedačka Spinfix
MIM 14  Autosedačka Spinfix
Autosedačka Spinfix
Autosedačka Spinfix
Autosedačka Spinfix
Autosedačka Spinfix
Autosedačka Spinfix
Autosedačka Spinfix
Autosedačka Spinfix
Autosedačka Spinfix
Autosedačka Spinfix
Autosedačka Spinfix

Autosedačka Spinfix

MIM 14
244,90 €
*

Farba
  • červená
  • čierna

Ceny platia do vypredania zásob.

 

Autosedačka SPINFIX rozšírila portoflio I-Size modelov značky Zopa.

-  Od narodenia do 105 cm (skupina 0+, 1)

-  Spĺňa najvyššiu európsku bezpečnostnú normu ECE R 129, takzvanú I-Size

-  Testovaná na čelný aj bočný náraz v európskych laboratóriách

-  Inštalácia pomocou Isofix a oporné nohy

-  Otočný mechanizmus o 360 °

-  Jednoduché polohovanie do 4 pozícií

-  Nástupná poloha

-  5bodový bezpečnostný pás

-  Možnosť jazdy v protismere až do 105 cm (poloha skoro v ľahu)

-  Možnosť jazdy po smere od 15 mesiaca (možnosť 3 polôh)

-  Bezpečnostný oblúk, ktorý zväčšuje priestor pri nohách a zvyšuje bezpečnosť pri náraze

-  Rýchlo odnímateľný a umývateľný poťah

 

i-Size
Je pre vás bezpečie na cestách dôležité? Pre nás je prioritou! Preto sme vytvorili autosedačku, ktorá spĺňa najvyššiu Európsku normu ECER 129, takzvanú i-SIZE. Aby získala schválenie pre túto normu, prešla náročným testovaním v Európskych laboratóriách, kde bola testovaná nielen na čelný, ale aj bočný náraz.

Jazda v protismere až do 4 rokov
Autosedačka SPINFIX umožňuje jazdu v protismere nielen do 15. mesiaca, ale až do 105 cm (približne 4 rokov) dieťaťa. Ide hlavne o ochranu krčnej chrbtice, ktorá je predovšetkým u bábätiek a batoliat veľmi krehká. Pri čelnom náraze počas jazdy po smere by mohlo dôjsť k prudkému natiahnutiu krku smerom dopredu a ľahkému spôsobeniu zranenia. Vozte teda svoje deti čo najdlhšie v protismere jazdy a umožnite im tým najvyššiu možnú ochranu.

ISOFIX
Autosedačka SPINFIX sa upevňuje pomocou Isofix, ktorý zaručuje jednoduchú, pevnú a 100% správnu inštaláciu autosedačky. Bezpečnosť sa zvyšuje vďaka pevnému spojeniu medzi autosedačkou a vozidlom.

Oporná noha
Je to prvok, ktorý v prípade nárazu znižuje silu pohybu vpred a chráni tak vaše dieťa. Minimalizuje pohyb a otáčanie autosedačky. Oporná noha je výškovo nastaviteľná. Správnu inštaláciu na podlahe vozidla signalizuje indikátor.

Rotácia o 360°
Inovatívny otočný mechanizmus autosedačky SPINFIX prináša hneď niekoľko výhod. Autosedačku možno jednoducho otočiť po alebo proti smeru jazdy, výhodná je aj tzv. nástupná poloha, pri ktorej sa autosedačka otočí k dverám a ľahko do nej usadíme a pripútame dieťa.

Jednoduché polohovanie
Autosedačka SPINFIX umožňuje 4 pozície polohovania. Pri jazde v protismere (od narodenia do 105 cm) odporúčame používať pozíciu takmer v úplnom ľahu, ktorá je pre najmenšie deti veľmi pohodlná a bezpečná. Pri jazde v smere (od 15 mesiacov) je možné používať až 3 polohovacie pozície.

Novorodenecká vložka
Autosedačka SPINFIX myslí na pohodlie tých najmenších. Vytvorili sme preto špeciálne tvarovanou novorodeneckú vložku, ktorá zaisťuje pohodlie a bezpečnosť od narodenia do 3 až 5 mesiacov.

5 bodový pás
Zaistí najvyššiu možnú ochranu a stabilitu dieťaťa v autosedačke. V prípade nehody bezpečnostný pás rozloží silu nárazu do 5 bodov – dva na ramenách, dva na bedrách a jeden na spone medzi nohami. Chráni tak vaše dieťa pri náraze z akejkoľvek strany aj pri úplnom pretočení vozidla.

Bezpečnostný oblúk
Zvyšuje stabilitu, zabraňuje nakloneniu sedačky v prípade nárazu a zaisťuje zväčšenie priestoru v oblasti nôh vášho dieťaťa pri jazde v protismere.

Praktický poťah
Na cestách s deťmi sa môžu prihodiť rôzne príhody, pri ktorých sa autosedačka zašpiní. Navrhli sme preto rýchlo odnímateľný poťah, ktorý možno ľahko umyť, a vy tak skoro môžete bez starostí pokračovať v ceste.

No reviews

Doplňte si kolekciu

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.