Taška do kočíka Colibro Pop Mirage
Torba do wózka dziecięcego Colibro Pop Mirage
Torba do wózka dziecięcego Colibro Pop Mirage
Torba do wózka dziecięcego Colibro Pop Mirage
Torba do wózka dziecięcego Colibro Pop Mirage
Torba do wózka dziecięcego Colibro Pop Mirage
Taška do kočíka Colibro Pop Mirage
Torba do wózka dziecięcego Colibro Pop Mirage
Torba do wózka dziecięcego Colibro Pop Mirage
Torba do wózka dziecięcego Colibro Pop Mirage
Torba do wózka dziecięcego Colibro Pop Mirage
Torba do wózka dziecięcego Colibro Pop Mirage

Taška do kočíka Colibro Pop Mirage

ECT/CO/POP/MI
Skladom u dodávateľa dodanie 9 - 14 dní
21,50 €
*

Taška na ruksak na kočík POP od COLIBRO je perfektná taška pre mamičku, ktorú možno namontovať na všetky typy kočíkov, či už na kočíky alebo multifunkčné

Ceny platia do vypredania zásob.

 

TAŠKA COLIBRO POP BATOH NA VOZÍK PRE MAMIČKU

O značke:

 

Značka COLIBRO berie európske trhy s detskými výrobkami útokom. Hlavným predpokladom dizajnérov je ponúknuť vám produkty vysokej kvality za atraktívne ceny. Tento efekt bol dosiahnutý okrem iného aj vďaka online distribučnému systému. Všetky produkty COLIBRO boli navrhnuté s ohľadom na prepravný systém, čoho výsledkom sú mimoriadne odolné obaly z 5-vrstvovej vlnitej lepenky a špeciálny systém vnútornej ochrany počas trvania kuriérskej zásielky.

 

O produkte:

 

Taška na ruksak na kočík POP od COLIBRO je perfektná taška pre mamičku, ktorú možno namontovať na všetky typy kočíkov, či už na kočíky alebo multifunkčné. Naša taška je vyrobená z hrubej impregnovanej ekolenovej tkaniny, ktorá sa ľahko čistí a je odolná voči rôznym poveternostným podmienkam. Voda vďaka impregnácii steká po štruktúre látky.

 

POP taška má 2 priestranné komory a 9 praktických vreciek ideálnych na cumlíky a fľaše s nápojmi, vďaka ktorým sa do nej určite zmestí všetko, čo mamička potrebuje na prechádzke či dlhšom výlete.

Vďaka pohodlným, odolným ramenným popruhom možno tašku POP použiť ako batoh. Zadná strana tašky a popruhy majú špeciálnu priedušnú membránu v podobe včelieho plástu, vďaka čomu lepšie odvádza pot a je pohodlnejšie na používanie.

Vďaka systému trojitého uchytenia našu tašku ľahko namontujete na akýkoľvek typ kočíka COLIBRO a na kočíky iných značiek. Tašku je možné pripevniť centrálne na vodidlo vozíka, a to vďaka popruhu s patentkami upevňujúcimi rúčky tašky, alebo pomocou prídavných bočných popruhov, ktoré sú napevno pripevnené k taške praktickým a estetickým spôsobom (vďaka tomuto riešeniu nikdy nestratíte háčiky). Väčšina tašiek na trhu sa nehodí do kočíkov s dáždnikmi s dvojitými koľajničkami. Naša taška je však aj ruksak a vďaka ramenným popruhom ju jednoducho pripevníte na kočík s dvojitým vedením.  

 

V čom je POP taška jedinečná?

 

MÓDNY DIZAJN - POP taška je vyrobená v súlade s najnovšími módnymi trendmi, vďaka čomu sa skvele hodí aj na každodenné nosenie nesúvisiace s materstvom. Trendové farby robia z POP skvelý mestský batoh na každú príležitosť.

9 PRAKTICKÝCH VRECK - Taška má 9 vreciek špeciálne prispôsobených na prenášanie nápojov vo fľašiach alebo cumlíkoch rôznych veľkostí. Do vreciek v kombinácii s dvoma priestrannými komorami sa do POP zmestí všetko, čo bude aktívna mamička potrebovať.

PRE VŠETKY TYPY VOZÍKOV - Vďaka 3 rôznym systémom upevnenia sa taška POP hodí na všetky typy kočíkov. Vyberte si optimálny spôsob montáže pre váš kočík.

BACKBACK - POP taška má pohodlné popruhy, takže ju možno nosiť ako batoh. Táto funkcia bude užitočná najmä vtedy, keď je taška veľmi naplnená, a teda ťažká. Priedušná membrána na zadnej strane batohu a na vnútornej strane ramenných popruhov znižuje potenie a robí nosenie pohodlnejšie.

PREBAĽOVACIA PODLOŽKA - K taške POP sa dodáva praktická skladacia prebaľovacia podložka. Je vyrobený z PVC, vďaka čomu sa ľahko čistí a je úplne vodotesný.

Vlastnosti produktu:

- taška pre mamičky s možnosťou pripevnenia na kočík,

- možno použiť ako batoh vďaka ramenným popruhom,

- veľkú a priestrannú profesionálnu tašku,

- 3 spôsoby pripevnenia na kočík (pasuje na všetky typy kočíkov)

- impregnovaná vonkajšia tkanina (voda steká po tkanine),

- prebaľovacia podložka v cene,

- 2 komory,

- 9 vreciek (6 vnútorných, 2 bočné a jedno veľké v zadnej časti tašky),

- módny strih a látky,

 

Technické špecifikácie:

 

Značka: Coliber

Štýl: Pop

Farba: Onyx

Určenie: pre montáž na detské kočíky a každodenné použitie,

Maximálna nosnosť: 7 kg

Rozmery (šírka/výška/dĺžka): 32 cm / 35 cm / 15 cm

Vlastnosti balenia a tovaru

  • DPH
     
    23,00 %
  • Celková hmotnosť
     
    0,9 kg
  • EAN kód
     
    5908214734399
1 ks
No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.