• -10%
BRICK TRICK 61551 Cestovanie - Arc de Triomphe
BRICK TRICK 61551 Travel - Łuk Triumfalny
BRICK TRICK 61551 Cestovanie - Arc de Triomphe
BRICK TRICK 61551 Travel - Łuk Triumfalny

BRICK TRICK 61551 Cestovanie - Arc de Triomphe

TREFL
MR789610
Skladom u dodávateľa dodanie 9 - 14 dní
25,83 € 28,70 € -10%
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 
Postavte symbol Paríža - Víťazný oblúk pomocou skutočných tehál a dekoratívnych prvkov. Vďaka produktom zo série Brick Trick Travel spoznáte niektoré obľúbené a obľúbené pamiatky a čo je najdôležitejšie - získate možnosť postaviť si ich od základov. Teraz si môžete na poličke vystaviť najznámejšie historické budovy zo všetkých kútov sveta! Použite priložené stavebné plány alebo použite svoju fantáziu na vytvorenie jedinečnej konštrukcie.
Zábava tu nekončí! Rozpustite štruktúru vo vode a pokračujte v stavaní s rovnakými tehlami! V balení nájdete: skutočné tehly, drevené dosky, lepidlo, dekoračné prvky, stojan, nálepku a návod. Záleží nám na životnom prostredí, a preto sada obsahuje až 95% prírodných zložiek! EKO bloky sú tehlová zábava!
5 ks
No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.