• -10,00 €
Kočík city select® LUX  kombinovaný 2 v 1
Kočík city select® LUX  kombinovaný 2 v 1

Kočík športový Byby Jogger City select® LUX

10828
759,00 € 769,00 € -10,00 €
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 

city ??select® LUX

City Select® LUX je nová verzia kočíka pre dvoch súrodencov, ktorá skúma ešte viac možností cestovania, až 20+ možných konfigurácií, vďaka čomu je kočík univerzálnejší pre jedno, dve ... a dokonca tri deti! Extrémne kompaktné rozmery po zložení - o 30% menšie ako City Select a automatický zámok  umožňujú jeho mimoriadne ľahké a praktické prenášanie. Odpruženie všetkých kolies s ručnou brzdou zaisťuje hladkú a pohodlnú jazdu za každých podmienok na akomkoľvek type terénu. .

 

Technická špecifikácia:

 

O  Viac ako 20 možností premeny jedného kočíka na kočík pre jedno, dve alebo dokonca tri deti ! To je o 25% viac možností konfigurácie na pripevnenie gondoly, autosedačky a ďalšej detskej sedačky alebo nákupného košíka. Kočík Summit X3 je navrhnutý s ohľadom na aktívnych rodičov. Unikátna ručná brzda zvyšuje kontrolu nad kočíkom, zvlášť keď si situácia vyžaduje rýchlu reakciu. Ďalšia ergonomická rukoväť s bezpečnostným lanom je ideálna na jogging.

O  Skladanie kočíka je mimoriadne jednoduché a pohodlné - stačí sklopiť sedadlo dovnútra a potom potiahnuť boky po oboch stranách rámu. Skladaný vozík je mimoriadne kompaktný a je až o 30% menší ako v prvej verzii modelu Select, vďaka čomu je mimoriadne šikovný a ľahko sa prepravuje a prenáša. Automatický zámok po zložení poskytuje bezpečnosť a pohodlie pri používaní..

O  Jedinečný a multifunkčný dizajn umožňuje transformáciu kočíka a pripevnenie sedačky mnohými spôsobmi, vrátane smerovania spredu a zozadu. Každá cesta bude pohodlná vďaka možnosti sklopenia sedadla do vodorovnej polohy s nastaviteľnou opierkou nôh.

O  Viacpolohový a priestranný stánok vyrobený z materiálov s najvyššou ochranou UV 50+ umožňuje účinnú ochranu pred slnkom, dažďom a vetrom. Okno s chlopňou uzavretou magnetom vám navyše umožňuje diskrétne skontrolovať, či si vaše batoľa blažene zdriemne.

O  Odpruženie všetkých kolies umožňuje City Select LUX prispôsobiť sa a prispôsobiť sa každému typu terénu. Ľahké, predné kolesá s priemerom 20 cm s možnosťou blokovania pre priamu jazdu a zadné, terénne kolesá s priemerom 30 cm zaručujú stabilnú a plynulú jazdu. Permanentne nafukovacie kolesá výrazne znižujú hmotnosť kolies a zvyšujú ich životnosť a tlmenie nárazov, čo z kočíka City Select LUX robí ideálnu voľbu pre aktívnu rodinu. 

O  Predĺžiteľná rukoväť s výškovým nastavením sa prispôsobí výške rodiča, vďaka čomu je kočík mimoriadne pohodlný.

O  Ručná brzda v rukoväti konfigurovaná s nožnou brzdou poskytuje väčšiu kontrolu nad kočíkom a parkovacia brzda je pohodlnejšia

O  Travel System - výber vhodného adaptéra pre typ sedačky alebo prídavného sedadla pre staršie dieťa alebo koša umožňuje pripevnenie vyššie spomenutých prvkov k rámu vozíka.  

 

 

 

Kočík kolesá
Kolesá plastové
Kočík rok modelu
2021
Nové

Pred viac ako 30 rokmi stanovil Baby Jogger nový trend v dizajne kočíka vytvorením prvého trojkolesového joggingového kočíka. Odvtedy neustály zhon pre dokonalejšie riešenia vyústil do vytvorenia patentovaného skladacieho systému Quick-Fold Technology , reverzibilného sedadla, multifunkčného kočíka, ktorý sa zmení na kočík pre dve alebo dokonca tri deti. Inovácia a ergonomické riešenia, ktoré plne vyhovujú potrebám „zaneprázdnených“ rodičov 21. storočia, ocenila nielen veľká skupina odborníkov a organizácií, ale predovšetkým samotní rodičia.

No reviews

Doplňte si kolekciu

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.