• -10%
Kočík športový Jogo
Kočík športový Jogo

Kočík športový Tutis Jogo

20753
260,10 € 289,00 € -10%
*

SPOĽAHLIVÝ SPOLOČNÍK PRE Aktívne dobrodružstvÁ

Farba
  • 143 menta
  • 192 bacio
  • BLACK
Rám

Vlastnosti

KOMPAKTNÉ SKLADANIE JEDNOU RUKOU

Vďaka dômyselnej konštrukcii možno sedaciu časť kočíka kompaktne a rýchlo a jednoducho zložiť jednou rukou. Stačí kliknúť na tlačidlo a nechať kúzlo systému automatického skladania. Zložený kočík sa ľahko zmestí do kufra alebo doma.

PLNÁ HORIZONTÁLNA POLOHA

Charakteristickým znakom sedacej súpravy TUTIS JOGO je priestor na spanie – dĺžka 85 cm a šírka 32 cm, čo znamená veľa miesta pre pohodlný spánok. Zabezpečíme tak, že každé dieťa do troch rokov sa bude v mäkko polstrovanom kočíku cítiť super pohodlne a kvalitne si oddýchne

VETRANIE

Tutis Jogo má vynikajúci integrovaný ventilačný systém. Pohodlne ovládaná pomocou zipsov, ventilácia Tutis Jogo poskytuje požadovanú ventiláciu a cirkuláciu vzduchu potrebnú pre pohodlie. Aj počas tých najteplejších dní bude mať batoľa tú správnu dávku sviežeho vánku a rodičia ho budú môcť mať stále na očiach.

Pri kúpe kočíka dostanete od nás ešte bonus túto originál dralonovú Španielsku deku vo veľkosti 110 x 140 cm, v cene 26€  zadarmo.

Ceny platia do vypredania zásob.

 

Tutis JOGO – the Lightest and Most Compact Stroller in the Tutis Family


Zoznámte sa s vôbec najľahším kočíkom TUTIS, ktorý je pohodlným, flexibilným a spoľahlivým mestským kočíkom, ktorý jazdí tak hladko, ako je to len možné. Nový kočík TUTIS JOGO, inšpirovaný súčasným aktívnym životným štýlom, podnecuje vášeň užiť si pohodlnú jazdu na každodenné výlety a cestovanie.

 

Tento ultraľahký model športového kočíka pomáha vytvárať výborné prostredie pre bábätko vo veku 6-36 mesiacov alebo do 22 kg.

Zoznámte sa s JOGO, najľahším kočíkom Tutis vôbec – pohodlným, flexibilným a spoľahlivým mestským kočíkom, ktorý sa pohybuje tak hladko, ako vy chodíte. Vďaka malým 360-stupňovým kolesám sa s ním neuveriteľne ľahko manévruje a aj tí najaktívnejší malí cestovatelia si oddýchnu vďaka veľkej predlžovacej streche JOGO a útulnému krytu nôh, ktorý vytvára dokonale pokojnú oázu.

Hravé a úžasne schopné

Tutis JOGO vyniká svojou ľahkosťou a flexibilitou – vlastnosť, ktorú treba hľadať v kočíku, ak žijete aktívny život a potrebujete sa pohybovať bez námahy. JOGO vyvažuje obratnosť s uvoľnenosťou a plynulosťou používania.

Kompaktné skladanie jednou rukou. Tento športový kočík od vás nevyžaduje žiadnu fyzickú silu – vďaka sofistikovanej konštrukcii môžete JOGO zložiť a rozložiť iba jednou rukou – jediným tlačidlom, jedným jemným pohybom. Po zložení vyzerá JOGO ako cestovná taška strednej veľkosti. Ľahko sa zmestí aj do toho najkompaktnejšieho kufra a rozhodne vám ušetrí vzácny priestor doma

Peek-a-Boo okno s ochranou proti dažďu a slnku. Inšpirovaný a navrhnutý s ohľadom na aktívny životný štýl, JOGO zaisťuje vynikajúce prostredie aj pri tých najdlhších prechádzkach. Vďaka priehľadnému okienku s ochranou proti dažďu a slnku môžete so svojím bábätkom udržiavať kontakt a sledovať ho bez zbytočného zastavenia.

○ Optimalizované a priestranné sedadlo. Tím Tutis má skvelé miesto pre ergonomické detaily – kapucňa JOGO bola vylepšená o vodeodolný zips, ktorý kapucňu predlžuje a vytvára pre drobca ešte väčší zámok pokoja.

Úplne horizontálna poloha. Charakteristickým znakom sedacej súpravy Tutis JOGO je jej veľký priestor na spanie – 85 cm dlhý a 32 cm široký, dostatočne priestranný pre každého snílka do 3 rokov. Plne vodorovný režim sedadla a pripevniteľný mäkko polstrovaný kryt nôh poskytuje extra pohodlie pre najmenších. A pre teplé a útulné letné dni má JOGO veľké vetracie okno na kapucni so zipsom, vďaka čomu sa kočík stáva dobre vetranou oázou spánku.

Ultraľahký a kompaktný Tutis JOGO vám pomôže pohybovať sa hladko a rýchlo – je to dokonalý kočík pre tých, ktorí milujú akciu a všestrannosť. Jemné technické detaily tohto modelu vám uľahčia vychutnať si jeho flexibilitu. Schopnosť ľahko sa prispôsobiť je vlastnosť skutočných víťazov. Najväčší dobrodruhovia a nadšenci budú mať možnosť doobjednať si cestovnú tašku pre pohodlnú prepravu alebo úschovu JOGO.

Nové
No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.