• -2,40 €
Moskytiéra nad postieľku Lorelli 480x150 CM
Moskytiéra nad postieľku Lorelli 480x150 CM

Moskytiéra nad postieľku Lorelli 480x150 CM

20051170002
15,70 € 18,10 € -2,40 €
*
Farba
  • GREEN
  • VIOLET
  • BLUE
  • BEIGE
  • PINK
  • YELLOW
  • WHITE

Ceny platia do vypredania zásob.

 

Zabezpečte svojmu bábätku pohodlie a komfort aj počas horúcich letných dní, kedy môže okolo poletovať kopa otravného a nebezpečného hmyzu. Detská bavlnená deka Lorelli 75x100 cm zaistí dokonalú ochranu pred rôznymi votrelcami. Vďaka dostatočným rozmerom zakryje celú detskú postieľku a zároveň vytvorí príjemný pocit bezpečia pre vaše bábätko. Nespornou výhodou baldachýnu je tiež čarovný dizajn, ktorý skvele doplní príjemnú atmosféru v izbičke.
Baldachýn čiže nebesá nad postieľku sú vyrobené z kvalitného a zdravotne nezávadného materiálu. Aj napriek ochranu proti hmyzu táto sieťovina dobre prepúšťa vzduch. Vďaka priehľadnému prevedenie naviac vždy budete mať prehľad o tom, čo sa vo vnútri postieľky deje. Čistenie moskytiéry zvládnete ľavou zadnou – produkt môžete vyprať v práčke bez obavy z toho, že by sa zrazil.

Vlastnosti a vybavenie:
● Baldachýn nad postieľku
● Nádherný doplnok do detskej izbičky
● Veľké rozmery umožní zakryť celú postieľku
Chráni pred hmyzom
● Vytvára pocit bezpečia pre pokojnejší spánok
Priehľadné vyhotovenie pre dohľad rodičov
● Veľmi dobrá priepustnosť vzduchu
● Bezproblémová údržba – možnosť prania v práčke
Materiál: 100% polyester (sieť), 100% bavlna (tkanina)
● Jednoduchá inštalácia
Rozmery (L x W x H cm) – 100 x 75 x 1 cm
● Hmotnosť: 0,25 kg

Čistenie a údržba: Možno prať v automatickej práčke podľa pokynov na obale.

Výrobok je vyrobený zo zdravotne nezávadných materiálov určených pre deti v súlade s predpismi EÚ.

Farby obrázkov a fotiek v internetový obchod sa môžu mierne líšiť od skutočných produktov. Rozdiel môže vzniknúť kvalitou obrázku, nastavením farieb monitora, grafickej karty, alebo svetelných podmienok.
Výrobca si týmto vyhradzuje právo na akúkoľvek zmenu technológie výrobku, či jeho konštrukciu, sfarbenie, dizajn, atď. bez predchádzajúceho upozornenia s tým, že aktuálne vyobrazenie výrobku sa môže odlišovať od aktuálneho vyobrazenia reklamných a ilustračných fotografií výrobku.

3800151941255
No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.