• -10%
AMY 81979 Deka M.MIASTO 65x75 Minky...

AMY 81979 Deka M.MIASTO 65x75 Minky modrá

MR780994
Skladom u dodávateľa dodanie 9 - 14 dní
18,45 € 20,50 € -10%
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 
Jemná a mäkká detská deka je zárukou pokojného a bezpečného spánku vášho dieťatka. Naša deka je základným prvkom každej výbavičky. Perfektne funguje pri popoludňajšom spánku v posteli, v aute pri cestovaní a na prechádzke kedykoľvek počas roka.
Výrobok sme ušili s najvyššou presnosťou a dôrazom na každý detail. Vybrali sme najkvalitnejšiu bavlnu a minky látku, preto je deka mimoriadne mäkká a úžasne vás zabalí pri odpočinku a spánku. Naša detská deka vás bude sprevádzať od prvých chvíľ života až po predškolský vek.
Produkt poslúži ako jedinečný darček pre jedinečné bábätko.

Pri kúpe tohto setu dostanete v sade: deku s výplňou 75x65cm. Obliečky na vankúše sú vyrobené z najkvalitnejších látok 100% bavlna a minky 100% polyester Bubble Velboa. Výplň tvorí 100% antialergický polyester BabySoft®.
5 ks

Amy je hrdá na desaťročia vytvárania svojho vlastného štýlu a vytvárania krásnych a jedinečných postelí pre deti.
Aby sme zaistili najlepšiu možnú kvalitu, vyvinuli sme vlastné jedinečné metódy a procesy na vytváranie zdravých detských výrobkov.
Používame iba certifikované suroviny najvyššej kvality a dodržiavame veľmi prísny systém kvality definovaný v interných predpisoch.

No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.