• -9,50 €
Odrážadlo auto Lorelli MERCEDES
Odrážadlo auto Lorelli MERCEDES
Odrážadlo auto Lorelli MERCEDES
Odrážadlo auto Lorelli MERCEDES

Odrážadlo auto Lorelli MERCEDES

10400010003
Produkt je dostupný s inými parametrami
63,30 € 72,80 € -9,50 €
*
Farba
  • BLUE
  • WHITE
  • RED

Ceny platia do vypredania zásob.

 

Či už máte doma dievčatko alebo chlapčeka, každý z nich jedného dňa zatúži po tom, riadiť poriadne auto. Kúpte im odrážadlo auto Lorelli MERCEDES. S týmto vozidlom môžu začať objavovať svet. Vozítko je prispôsobené k prirodzenému pohybu nožičiek pri odrážanie. Takže nedochádza k žiadnym deformáciám a nežiaducim pohybom.
Auto má vlastný volant, ktorým sa dá otáčať do strán. Pohodlné sedadlo a operadlo zaručí bezpečie. Odrážadlo má navyše aj úložný priestor na hračky pod sedadlom. Tam môže dieťa voziť svoje obľúbené hračky ako v doopravdickém aute. Detské vozítko má zabudovaný aj hrací panel, takže vie vydávať rad zvukov, čo ocenia každé dieťa. Aby si u nás vybrala každá baba aj chlapec, vyrábame auto v niekoľkých farebných variantoch. Pre maximálne bezpečie má detské odrážadlo "MERCEDES" zabudované zariadenie proti prevráteniu. Bezpečnosť a pohodlie vášho dieťaťa sú u nás na prvom mieste.

Vlastnosti a vybavenie:
● Vyrobené z kvalitných a odolných plastových materiálov, ktoré majú dlhú životnosť
● Panel s melódiami, klaksónom
● Jednoduchá manipulácia vďaka rúčke
● Úložný priestor pod sedadlom
● Operadlo pre komfortné sedenie
● Blokáda proti prevráteniu dozadu
● Pre prevádzku auta (zvukové efekty) sú potrebné batérie 2 x 1,5V AA batérie. Batérie nie sú súčasťou balenia
Odporúčaný vek od 12 mesiacov do 3 rokov
Maximálna nosnosť je – 20 kg
● Rozmery rozložená (L x W x H cm) – 56 x 27 x 37 cm
● Hmotnosť: 2,40 kg

Čistenie a údržba: Uistite sa, že sú pevné časti pevne prišrubovane, či sú povolené. Pravidelne kontrolujte uvoľnené skrutky. Ak sú ne ktoré časti poškodené, okamžite ich vymeňte. Odrážadlo obsahuje trubice, plasty, silný papier a látku. Udržujte produkt mimo vlhké prostredie a veľmi chladné či teplé prostredie po dlhšiu dobu. Produkt prikrývajte. Nikdy nepoužívajte korozívne alebo brúsne látky na čistenie hračky. Očistite navlhčenou handrou a jemným mydlom.
V prípade, že bol produkt na pláži, vyčistěteho a odstráňte piesok a soľ z otáčavých častí a kol.

Tento výrobok je vyrobený v súlade s európskou bezpečnostnou normou EN 71 – Bezpečnosť hračiek.

Farby obrázkov a fotiek v internetový obchod sa môžu mierne líšiť od skutočných produktov. Rozdiel môže vzniknúť kvalitou obrázku, nastavením farieb monitora, grafickej karty, alebo svetelných podmienok.Výrobca si týmto vyhradzuje právo na akúkoľvek zmenu technológie výrobku, či jeho konštrukciu, sfarbenie, dizajn, atď. bez predchádzajúceho upozornenia s tým, že aktuálne vyobrazenie výrobku sa môže odlišovať od aktuálneho vyobrazenia reklamných a ilustračných fotografií výrobku. Obchod nenesie zodpovednosť za kroky výrobcu týkajúce sa týchto zmien.

0 ks
3800151990048
No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.