Autosedačka Cavoe 0+
Fotelik samochodowy Cavoe 0+
Fotelik samochodowy Cavoe 0+
Autosedačka Cavoe 0+
Fotelik samochodowy Cavoe 0+
Fotelik samochodowy Cavoe 0+

Autosedačka Cavoe 0+

ECF/CA/0+
Skladom dodanie 9 - 14 dní
104,88 €
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 

Autosedačka Cavoe 0+

 

www_cavoe_0__visual.jpg

Autosedačka CAVOE 0+ je určená pre deti s hmotnosťou do 13 kg (skupina 0+). Autosedačka CAVOE 0+ sa používa pre montáž na rámy detských kočíkov CAVOE, ako sú: Axo Style, Axo Comfort, Avec, Moi a Osis.

  cavoe_fotelik_1.jpg         cavoe_fotelik_2.jpg

Prispôsobené pre montáž na auto ISOFIX základňu, ktorá je dostupná aj v ponuke značky CAVOE. Vďaka základni ISOFIX možno montáž a demontáž CAVOE 0+ vykonať jedným rýchlym pohybom.

 

Ak vaše auto nemá systém ISOFIX, sedačku môžete nainštalovať aj pomocou 3-bodového bezpečnostného pásu.

 

Schválenie : RCE R44/04

 

ROZMERY (cm) :

 

Výška (bez rukoväte) / dĺžka / šírka: 58 x 71 x 44

 

HMOTNOSŤ (kg) : 4

1 ks

CAVOE je nová značka, ktorá sa stáva štýlovou ikonou vo svete detských produktov. Minimalizmus, ultramoderná jednoduchosť a nekompromisná kvalita sú jej črty prevzaté z módneho sveta obyvateľov súčasného Paríža.

S potešením vám predstavujeme produkty značky Cavoe, ktoré sú výsledkom dlhoročných skúseností, odborných znalostí a návrhov užívateľov. Na ich výrobu sme použili najkvalitnejšie komponenty a výkonové parametre vyvinuli inžinieri a konštruktéri s takmer dvadsaťročnou praxou. Vďaka tomu je Cavoe harmonickým spojením moderných technológií a parížskeho šiku.

Bienvenue dans le monde de CAVOE!

No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.