• -5,60 €
Matrac Lorelli HAVANA

Matrac Lorelli HAVANA

DH10160200000
Skladom udodávateľa dodanie 9 - 14 dní
37,30 € 42,90 € -5,60 €
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 

Kvalitný matrac z kokosových vlákien predstavuje perfektnú voľbu pre detskú postieľku. Tento materiál je obľúbený vďaka dobrému odvodu vlhkosti a solídne opore chrbtice. Vďaka tomu, že sa ľahko prispôsobí anatómii ľudského tela, prispeje k pokojnému a zdravému spánku vášho dieťaťa. Poťah matraca je vyrobený z príjemného a hypoalergénneho materiálu, ktorý nedráždi ani citlivú pokožku. Zapínanie poťahu bolo vyriešené na zips a vďaka umývateľnému povrchu môžete ľahko odstrániť prípadné škvrny. Matrac Lorelli HAVANA je navyše k dispozícii v niekoľkých farebných variantoch s originálnymi motívmi.

Vlastnosti a vybavenie:
● Matrac do detskej postieľky
● Farebné prevedenie s veselým vzorom
● Odnímateľný poťah so zapínaním na zips
● Poťah je umývateľný
● Vyrobená z kokosových vlákien
● Elastická pena pre pohodlný a zdravý spánok
● Prispôsobí sa tvaru tela
● Zdravotne nezávadný materiál
● Hmotnosť: 2,45 kg
● Rozmery (L x W x H cm) – 110 x 62 x 10 cm

Čistenie a údržba: Nemožno prať v práčke ani v ruke. Povrch je umývateľný.

Výrobok je vyrobený zo zdravotne nezávadných materiálov určených pre deti v súlade s predpismi EÚ.

Farby obrázkov a fotiek v internetový obchod sa môžu mierne líšiť od skutočných produktov. Rozdiel môže vzniknúť kvalitou obrázku, nastavením farieb monitora, grafickej karty, alebo svetelných podmienok.
Výrobca si týmto vyhradzuje právo na akúkoľvek zmenu technológie výrobku, či jeho konštrukciu, sfarbenie, dizajn, atď. bez predchádzajúceho upozornenia s tým, že aktuálne vyobrazenie výrobku sa môže odlišovať od aktuálneho vyobrazenia reklamných a ilustračných fotografií výrobku.
Obchod nenesie zodpovednosť za kroky výrobcu týkajúce sa týchto zmien.

9 ks
No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.