• -3,80 €
Detský nosič Lorelli BETWEEN
Detský nosič Lorelli BETWEEN
Detský nosič Lorelli BETWEEN
Detský nosič Lorelli BETWEEN
Detský nosič Lorelli BETWEEN
Detský nosič Lorelli BETWEEN
Detský nosič Lorelli BETWEEN
Detský nosič Lorelli BETWEEN

Detský nosič Lorelli BETWEEN

10010130002
Skladom dodanie 9 - 14 dní
25,10 € 28,90 € -3,80 €
*
Farba
  • DARK RED CYCLAMEN&BLACK
  • BLUE&GREY

Ceny platia do vypredania zásob.

 

Chcete stíhať všetky denné povinnosti a pritom byť nablízku Vášmu bábätku?
Máme riešenie pre všetky mamičky! Myslíme na pohodlie bábätiek i mamičiek, preto sme vyvinuli novú radu nosidiel Lorelli BETWEEN, ktoré spĺňajú požiadavky všetkých mamičiek, ktoré idú s dobou. Príjemný a poddajný materiál, vďaka ktorému dieťa zapadne prirodzene do klokanky. Jednoduché a pohodlné nosenie. Nastaviteľné pásy, ktorými si upevníte nosítko na telo podľa vlastných potrieb. Nosítko si môžete otočiť buď tvárou v tvár Vášmu bábätku alebo môžete otočiť dieťa dopredu, aby malo výhľad do okolia. Detská nosítko BETWEEN je dostupné hneď v niekoľkých farebných variantoch, aby si u nás vybrala každá mamička. Bezpečnosť a pohodlie vášho dieťaťa sú u nás na prvom mieste. Model detského nosítka Lorelli BETWEEN – rovnako ako ostatné detská nosidlá Lorelli – spĺňa európsku normu.

Vlastnosti a vybavenie:
● Detský nosič pre pohodlné nosenie bábätka
● Pozícia tvárou k rodičovi pre maximálny kontakt
● Dopredu smerujúce k smeru chôdze
● Jednoduché používanie
● Vysoká úroveň pohodlia a bezpečie pre dieťa i dospelého
● Vhodné pre detičky od 4 mesiacov
● Maximálna nosnosť je – 9 kg
● Hmotnosť: 0,40 kg

Čistenie a údržba: Klokan by mal byť čistený v podložke (max. 30 °С). Nebieliť. Nežehliť. Vysušte mimo priame slnečné svetlo. Po každom praní skontrolujte, či nie sú látky a švy opotrebované alebo poškodené. Nepoužívajte výrobok, ak je niektorá časť opotrebovaná alebo chýba.

Tento výrobok je vyrobený v súlade s európskou bezpečnostnou normou EN 13209-2 (Produkty pre starostlivosť o dieťa – Nosítka – Bezpečnostné požiadavky a skúšobné metódy – Časť 2: Mäkký nosič), ktorá zaisťuje maximálnu bezpečnosť a pohodlie vášho dieťaťa.

Farby obrázkov a fotiek v internetový obchod sa môžu mierne líšiť od skutočných produktov. Rozdiel môže vzniknúť kvalitou obrázku, nastavením farieb monitora, grafickej karty, alebo svetelných podmienok.
Výrobca si týmto vyhradzuje právo na akúkoľvek zmenu technológie výrobku, či jeho konštrukciu, sfarbenie, dizajn, atď. bez predchádzajúceho upozornenia s tým, že aktuálne vyobrazenie výrobku sa môže odlišovať od aktuálneho vyobrazenia reklamných a ilustračných fotografií výrobku.
Obchod nenesie zodpovednosť za kroky výrobcu týkajúce sa týchto zmien.

0 ks
3800151989448
No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.