• -1,00 €
Lehátko do vane Lorelli s prísavkou ZEBRA GREY
Lehátko do vane Lorelli s prísavkou ZEBRA GREY

Lehátko do vane Lorelli s prísavkou ZEBRA GREY

10130470051
Skladom udodávateľa dodanie 9 - 14 dní
6,50 € 7,50 € -1,00 €
*
Farba
  • WHITE
  • GREY
  • DARK PINK
  • BEAR DARK BLUE

Ceny platia do vypredania zásob.

 

Lehátko do vane Lorelli s prísavkou pre vášho novorodenca je skvelým riešením. Lehátko Lorelli ľahko umiestnite do vane, kde jednoducho umyjete vaše bábätko. Lehátko vám ušetrí veľa práce pri kúpaní. Prvé týždne po návrate z nemocnice bývajú najťažšie. Ušetrite čas a energiu a využite na kúpanie bábätka lehátko Lorelli. Detská ležadlo má na spodnej časti protišmykové pätky pre pevné uchytenie ku dnu vane. Naviac je vhodná do všetkých typov vane, vrátane vane pre dospelých. Kvalitné opora pre dieťa zabraňuje pošmyknutia a zaisťuje maximálnu bezpečnosť. S lehátko sa ľahko manipuluje, ľahko ju umiestnite do vane a rovnako tak aj vyberiete.
Materiál je vyrobený z vysoko netoxického plastu. Lehátko sa ľahko udržuje a čistí. Bezpečnosť a pohodlie vášho dieťaťa sú u nás na prvom mieste. Detská lehátko do vane na kúpanie Lorelli – rovnako ako ostatné detský tovar Lorelli – spĺňa európsku normu.

Vlastnosti a vybavenie:
Vysoko kvalitný netoxický plast
● Vhodné pre všetky typy kúpeľov, vrátane tých pre dospelých
● Vek: od 0 mesiaca
● Rozmery (L x W x H cm) – 53 х 24 х 19 cm
● Hmotnosť: 0,25 kg

Čistením a údržba: Plastové časti pravidelne čistite vlhkou handričkou a jemným čistiacim prostriedkom.

Maximálna bezpečnosť. Vyrobené v súlade s európskou normou.

Farby obrázkov a fotiek v internetový obchod sa môžu mierne líšiť od skutočných produktov. Rozdiel môže vzniknúť kvalitou obrázku, nastavením farieb monitora, grafickej karty, alebo svetelných podmienok.
Výrobca si týmto vyhradzuje právo na akúkoľvek zmenu technológie výrobku, či jeho konštrukciu, sfarbenie, dizajn, atď. Bez predchádzajúceho upozornenia s tým, že aktuálne vyobrazenie výrobku sa môže odlišovať od aktuálneho vyobrazenia reklamných a ilustračných fotografií výrobku.
Obchod nenesie zodpovednosť za kroky výrobcu týkajúce sa týchto zmien.

1 ks
3800151998501
No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.