• -48,00 €
Kočík kombinovaný Bebetto Bresso
Kočík kombinovaný Bebetto Bresso

Kočík kombinovaný Bebetto Bresso

11352
441,00 € 489,00 € -48,00 €
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 

Kočík kombinovaný bebeto

 

Rozloženie a zloženie rámu kočíka je veľmi jednoduché

Bresso je kočík kombinujúci eleganciu a moderný dizajn.

Atraktívne kombinácie látok, povrchovej úpravy z ekokože, originálneho tvaru a prenosnej tašky s povrchovou úpravou hliníkovým profilom - tento model skutočne upúta pozornosť.

V najnovšej verzii - Bresso GREY - sme modernizovali oveľa viac než len dizajn.

Rozšírili sme jeho funkčnosť, čím sme uľahčili každodenné používanie.


Špecifikácia modelu

O  Kočík Bresso poskytuje vášmu dieťaťu pohodlie a bezpečnosť. Vďaka obojsmernému nastaveniu kapoty nebolo nastavenie kapoty nikdy pohodlnejšie

O  Môžete ho sklopiť stlačením rukoväti na prenosnú tašku alebo stlačením dvoch tlačidiel na oboch stranách tašky. Toto riešenie umožňuje usporiadať kapotu v poskladanej polohe. V novom Bresso môžete odomknúť prenosnú tašku dvoma spôsobmi. Zámok korbičky môžete uvoľniť ako v predchádzajúcej verzii (stlačením dvoch tlačidiel na oboch stranách korbičky) alebo potiahnutím páčky v spodnej časti korbičky. Matrac bol vybavený vymeniteľným poťahom.

O  Nosiaca taška má výsuvný gombík na nastavenie polohy operadla. Nastaviteľná rozšírená búdka má zabudovanú vetraciu sieťku, ideálnu na prechádzky v teplých dňoch. 

O  V spodnej časti prenosnej tašky je vetracia mriežka na nastavenie prietoku vzduchu vo vnútri prenosnej tašky. 

O  Stojí za zmienku, že v Bresso môžete úplne odhaliť kapotu zakrytým ventilačným panelom - to je skvelé počas prechádzok v chladných a veterných dňoch. Zástera na prenosnú tašku sa dá ľahko odopnúť vďaka zipsu.

O  V novom Bresso bola tiež modernizovaná sedacia jednotka, nielen vizuálna. Vďaka novému spôsobu odpojenia modulu je používanie kočíka oveľa pohodlnejšie. 

O  Pružinový automatický zámok umožňuje jednoduché nastavenie kapoty. Upravené boli tiež 5-bodové bezpečnostné pásy (napr. Zavedením krytu spony bezpečnostných pásov). Pohodlný spôsob odňatia zábrany na ruku uľahčuje vloženie dieťaťa do sedacej jednotky. 

O  Obojstranný matrac je z jednej strany pokrytý mäkkým materiálom, čo zaisťuje pohodlie pri letných prechádzkach. Odkryté vetranie poskytuje prúdenie čerstvého vzduchu v kočíku a je to tiež okno, ktoré vám uľahčí sledovanie vášho dieťaťa.

O  Kočík je vybavený kolieskami Flexy Wheels, ktoré nevyžadujú pumpovanie, a zároveň poskytujú pohodlie pri používaní kočíka. SAS (tlmenie nárazov) s nastaviteľnými mäkkými / tvrdými tlmičmi minimalizuje vibrácie prenášané na rám. Systém Direction Memory System zabraňuje zablokovaniu a vibrovaniu kolies pri jazde na nastavenom povrchu.

O  Brzda Stop & Go sa používa veľmi pohodlne - jej profilovaný tvar vám umožňuje používať ju bez poškriabania povrchu topánky. Pohodlné tlačidlá umožňujú rýchle zloženie kočíka bez potreby použitia sily. Odnímateľná taška v košíku v spodnej časti kočíka je skvelá pri preprave vašich nákupov.

O   

 

 

 

 

 

 

 

 

Kočík kolesá
Kolesá gelové
Kočík rok modelu
2021
Nové
No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.