• -49,99 €
Kočík Holland kombinovaný 2 v 1
Kočík Holland kombinovaný 2 v 1

Kočík kombinovaný Bebetto Holland

11327
449,00 € 499,00 € -49,99 €
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 

Kočík kombinovaný bebeto

 

Kočík Holland sa vyznačuje nielen zaujímavým dizajnom, ale aj skvelou funkčnosťou. 

Skladacia prenosná taška, pohodlný systém skladania rámu alebo inovatívna taška v spodnej časti kočíka - tento model určite spĺňa očakávania náročných mamičiek. 

Holland má ľahkú konštrukciu. Vďaka profilovému tvaru vaničky je veľmi atraktívny. Nastaviteľné operadlo umožňuje vášmu dieťaťu pohodlné sedenie alebo ležanie v kočíku. 

 

 

 Špecifikácia modelu

O  Odsávaciu kapucňu je možné nastaviť podľa poveternostných podmienok - chráni pred dažďom alebo vetrom. Vetracia sieťka umožňuje dostať z kočíka teplý vzduch.

O  Rám je pokrytý odolným atraktívnym lakom. 

O  Vďaka zadným tlmičom a systému tlmenia nárazov je vaše dieťa v pohodlných podmienkach - aj pri jazde na nerovnom teréne. 

O  Pamäťový systém Direction si pamätá polohu, ktorú malo koleso predtým, ako ho zdvihlo zo zeme - zabráni blokovaniu po dotyku so zemou. 

O  Pohodlný systém skladania (ktorý vám umožní sklopiť rám s pripevnenou sedacou jednotkou) výrazne uľahčí prepravu kočíka. 

O  Profilovaný brzdový pedál umožňuje zastaviť alebo uvoľniť zámok - bez poškriabania povrchu topánky.

O  Holland má tiež jednotku reverzibilného sedadla, ktorú je možné pripevniť dozadu alebo dozadu. Široký rozsah nastavenia (sedadlo a opierka nôh) umožní dieťaťu zaujať polohu v sede alebo v ľahu. 

O  Odnímateľná lakťová opierka je pre vaše dieťa pohodlná.

O  V spodnej časti kočíka sa nachádza praktická taška, ktorá je ideálna na nákupy.

O  Kočík sa dodáva s prebaľovacou taškou, ktorá vám umožní nosiť najdôležitejšie doplnky, keď idete s dieťaťom. 

O  Sieťka proti komárom chráni vaše dieťa pred komármi a iným hmyzom a dážďovka funguje skvele aj v nepriaznivom počasí.

O  Kočíky Bebetto sú kompatibilné s adaptérmi Bobostello, ktoré vám umožňujú inštalovať autosedačku takmer na každú značku na ráme Bebetto. 

O  Systém redukcie vôle a nastavenie uhla sklonu - to sú skutočne inovatívne faktory, ktoré vám umožnia prepraviť vaše dieťa v optimálnej polohe (ležiace - pre dieťa do 6 mesiacov a sediace - pre dieťa, ktoré môže sedieť samostatne).


 

Kočík kolesá
Kolesá gelové
Kočík rok modelu
2021
Nové
No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.