• -36,00 €
Kočík kombinovaný Bebetto Flavio
Kočík kombinovaný Bebetto Flavio

Kočík kombinovaný Bebetto Flavio

20198
404,00 € 440,00 € -36,00 €
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 

Kočík kombinovaný bebeto

 

Rozloženie a zloženie rámu kočíka je veľmi jednoduché

Snívate o funkčnom kočíku s ľahkou skladacou prenosnou taškou? Chcete sa tiež zamerať na pútavý vzhľad?

Flavio je kočík 2v1 vytvorený práve pre vás! Zistite, čo je možné dosiahnuť kombináciou najnovších technológií s osvedčenými a hodnotnými riešeniami Bebetto!


Špecifikácia modelu

O  Nosiaca taška na kočík Flavio váži iba 2,9 kg, čo z nej robí jednu z najľahších vo svojej kategórii. 

O  Materiál EPP použitý v tomto modeli je nielen ľahký, pevný, vodotesný a 100% recyklovateľný - tento materiál tiež dokonale izoluje teplo. 

O  Vďaka sklopnej prenosnej taške nie je nikdy problém ju prepraviť.

O  Ale to nie je všetko!

O  Schopnosť pripevniť detskú postieľku Flavio na dve úrovne znamená, že môžete prispôsobiť kočík svojej výške a mať vždy rýchly a pohodlný prístup k svojmu dieťaťu. Oddelenie prenosnej tašky je mimoriadne ľahké - môžete to urobiť dvoma spôsobmi: buď uvoľnením zámkov v ráme alebo stlačením uvoľňovacích tlačidiel v prenosnej posteli.

O  Okrem toho môžete kapotu nastaviť dvoma spôsobmi: stlačením rukoväti na prenášanie na vozíku alebo pridržaním dvoch tlačidiel vo vnútri. Vyberte si, čo je pre vás výhodnejšie!

O  Sedačka použitá v kočíku Flavio bola navrhnutá na základe dlhoročných skúseností značky Bebetto a návrhov používateľov-rodičov. 

O  Sme si celkom istí, že tento kočík 2v1 budete roky radi používať.

O  Kočík môžete pripevniť smerom dopredu alebo dozadu k smeru jazdy - navyše je možné sklopiť rám so sedacou jednotkou bez ohľadu na to, akým spôsobom je pripevnená. 

O  Vďaka novej račni v kapote ju rýchlo nastavíte v širokom rozsahu. Päťbodové bezpečnostné pásy „rastú“ s vašim dieťaťom - môžete ich pohodlne prispôsobiť výške malého spolujazdca.

O  Nastaviteľné operadlo vám umožní dať dieťa do 5 pozícií - od sedenia po ľah. Nízka hmotnosť sedadla a rámu z neho robí skutočne funkčný kočík, ktorý skvele poslúži pri každodennom používaní alebo na cestách.

O  V kočíku Flavio môžete nastaviť zadné tlmiče v mäkkom alebo tvrdom režime. Použitie úzkych kolies Flexy Wheels znamená, že nemusíte pamätať na tlak v pneumatikách a zároveň môžete rátať s pohodlným riadením kočíka. Ak chcete rám sklopiť, stlačte dve tlačidlá na oboch stranách rámu a stlačte hornú časť rámu. Pohyblivé časti sú zakryté, takže sú bezpečné a chránia vaše prsty pred zachytením pri skladaní.

O  Kočíky Bebetto sú kompatibilné s adaptérmi Bobostello, ktoré vám umožňujú inštalovať autosedačku takmer na každú značku na ráme Bebetto. Systém redukcie vôle a nastavenie uhla sklonu - to sú skutočne inovatívne faktory, ktoré vám umožnia prepraviť vaše dieťa v optimálnej polohe (ležiace - pre dieťa do 6 mesiacov a sediace - pre dieťa, ktoré môže sedieť samostatne).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kočík kolesá
Kolesá gelové
Kočík rok modelu
2021
Nové
No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.