• -10%
BO443 Mobil do postieľky s hracím boxom SOVA SOPHIA
BO443 Mobil do postieľky s hracím boxom SOVA SOPHIA

BO443 Mobil do postieľky s hracím boxom SOVA SOPHIA

MR776631
Skladom dodanie 9 - 14 dní
31,95 € 35,50 € -10%
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 
Univerzálny mobil je ideálny produkt pre malé dieťa, ktorý uľahčuje zaspávanie. Jeho pozornosť upútajú priateľské sovy, strom, mesiac a hviezdy, upokojí ho zvuk hracej skrinky. Vďaka špeciálne navrhnutej rukoväti je možné mobil namontovať ako do cestovnej postieľky, tak aj do drevenej postieľky.
umožňuje pozorovať rovnomerný pohyb predmetov, rozvíjať zmysel pre zrak
stimuluje sluch a predstavivosť dieťaťa
upokojujúci zvuk hracej skrinky spríjemňuje zaspávanie
je nekomplikovaný a ľahko sa montuje:
cestovné postieľky - pasuje na všetky detské postieľky Babyono a väčšinu cestovných postieľok dostupných na trhu
drevené postieľky - hrúbka madla drevenej postieľky nesmie byť menšia ako 2 cm a väčšia ako 2,7 cm
Materiál: mobil - plast, hračky - polyester
Rozmery balenia: š 37 cm x v 32 cm x h 9,5 cm
Hmotnosť: 0,64 kg
20 ks

Od roku 1990 Babyono podporuje rodičov v procese výchovy detí tým, že im poskytuje výrobky potrebné pre správny vývoj ich detí.

Myslíme na aktívnych rodičov, ktorí si cenia pohodlie a úsporu času, navrhujeme naše výrobky tak, aby kombinovali spoľahlivé riešenia, jednoduché použitie a ergonomiku. V procese vytvárania produktov zapájame aj rodičov, aby sme vám na základe spoločnej práce poskytli produkt, ktorý dokonale vyhovuje vašim potrebám.

Našou prioritou je vytvárať bezpečné výrobky navrhnuté v súlade s platnými smernicami a normami Európskej únie. Hračky sa pred odovzdaním dieťaťu podrobia podrobným testom.

Naša prísna kontrola výroby v každej fáze zaisťuje najvyššiu kvalitu výrobkov, vďaka čomu sme si získali dôveru miliónov rodičov po celom svete.

Naša starostlivosť o deti je korunovaná mnohými oceneniami a vyznamenaniami. Naše výrobky získali uznanie rodičov v hlasovaní organizovaných špecializovanými mesačníkmi, vrátane: „Mam Dzieci“, „Dzieci“, „Rodzice“.

Zaisťujeme, aby ste každý deň pociťovali uspokojenie z toho, že ste rodičmi.

No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.