• -2,70 €
Vibračná hračka Lorelli OVCE
Vibračná hračka Lorelli OVCE

Vibračná hračka Lorelli OVCE

DH1019113
18,10 € 20,80 € -2,70 €
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 

Originálna hračka, ktorá si získa pozornosť vašich najmenších. Vibračné hračka Lorelli OVCE pobaví a rozosmeje vaše bábätko na dlhú dobu. Ovečka je z mäkkého materiálu, namiesto nôh sú umiestnené farebná hrkálky, s ktorými si môže dieťa hrať. Stačí hračku zavesiť nad postieľku alebo nad kočík. Keď zatiahnete za krúžok ovečka sa pohne. Doprajte vášmu bábätku spoznávať nové vnemy. Farebná ovečka, vibrácie a hrkálky pomáhajú budovať detskú predstavivosť, ktorá je veľmi dôležitá.
Výhodou je, že nie je potrebné robiť žiadne batérie. Hračka je vhodná pre deti už od troch mesiacov. Bezpečnosť a pohodlie vášho dieťaťa sú u nás na prvom mieste. Detská vrnící hračka – VIBRATING TOY OVCE – rovnako ako ostatné detské hračky Lorelli – spĺňa európsku normu.

Vlastnosti a vybavení:
● Pre deti od 0 mesiacov
● So zábavnými farbami a mäkkými tkaninami
S vibračnou funkciou so zvukovými prvkami
● Vyrobené zo 100% bezpečných materiálov
● Rozmery (L x W x H cm) – 22 x 9 x 32 cm
● Hmotnosť: 0,19 kg

Výrobok je vyrobený zo zdravotne nezávadných materiálov určených pre deti v súlade s predpismi EÚ.

Farby obrázkov a fotiek v internetový obchod sa môžu mierne líšiť od skutočných produktov. Rozdiel môže vzniknúť kvalitou obrázku, nastavením farieb monitora, grafickej karty, alebo svetelných podmienok.
Výrobca si týmto vyhradzuje právo na akúkoľvek zmenu technológie výrobku, či jeho konštrukciu, sfarbenie, dizajn, atď. bez predchádzajúceho upozornenia s tým, že aktuálne vyobrazenie výrobku sa môže odlišovať od aktuálneho vyobrazenia reklamných a ilustračných fotografií výrobku.
Obchod nenesie zodpovednosť za kroky výrobcu týkajúce sa týchto zmien.

5 ks
No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.