• -2,70 €
Závesná plyšová vibrujúca hračka Lorelli LEV
Závesná plyšová vibrujúca hračka Lorelli LEV

Závesná plyšová vibrujúca hračka Lorelli LEV

DH1019116
Skladom udodávateľa dodanie 9 - 14 dní
18,10 € 20,80 € -2,70 €
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 

Originálne hračka získa pozornosť vašich najmenších. Vibračné hračka "LEV" od Lorelli pobaví a rozosmeje vaše bábätko na dlhú dobu. Vrnící levíček je vyrobený z mäkkého materiálu a miesto nôh má umiestnené hrkajúce prvky. Materiál je rôznorodý a miestami zvlnený, vďaka tomu môže vaše dieťa spoznávať nové vnemy pomocou hmatu. Keď zatiahnete za krúžok hračka sa zavibruje. Slúži zároveň ako hryzátko aj ako hrkálka. Ľahko ho zavesíte nad postieľku alebo do kočíka. Farebný lev, vibrácie a hrkálky pomáhajú budovať detskú predstavivosť, ktorá je veľmi dôležitá.
Bezpečnosť a pohodlie vášho dieťaťa sú u nás na prvom mieste. Detská vrnící hračka – "LEV" – rovnako ako ostatné detské hračky Lorelli – spĺňa európsku normu.

Čistením a údržba: Čistite pomocou vlhkej handričky alebo hubky.

Maximálna bezpečnosť. Vyrobené v súlade s európskou normou.

Farby obrázkov a fotiek v internetový obchod sa môžu mierne líšiť od skutočných produktov. Rozdiel môže vzniknúť kvalitou obrázku, nastavením farieb monitora, grafickej karty, alebo svetelných podmienok.
Výrobca si týmto vyhradzuje právo na akúkoľvek zmenu technológie výrobku, či jeho konštrukciu, sfarbenie, dizajn, atď. Bez predchádzajúceho upozornenia s tým, že aktuálne vyobrazenie výrobku sa môže odlišovať od aktuálneho vyobrazenia reklamných a ilustračných fotografií výrobku.
Obchod nenesie zodpovednosť za kroky výrobcu týkajúce sa týchto zmien.

18 ks
No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.