• -3,30 €
Špirálová hračka Lorelli LÍŠKA
Špirálová hračka Lorelli LÍŠKA

Špirálová hračka Lorelli LÍŠKA

DH1019122
22,10 € 25,40 € -3,30 €
*

Ceny platia do vypredania zásob.

 

Špirála hračka Lorelli LIŠKA zaujmú vaše dieťa. Farebná líštička v tvare špirály vie vaše bábätko nielen zabaviť. Rozvíja aj jeho vnímanie tvarov a farieb. Hračka je navyše veľmi praktická. Lištičky v tvare špirály ľahko upevníte na kočík, autosedačku alebo jej jednoducho namotáte na postieľku. K výrobe hračky bola použitá mäkká tkanina, ktorú možno prať na 30 stupňov. Nie je však potrebné ju prať po každom výlete s kočíkom. Stačí len utrieť časti špirály hračky navlhčenou handričkou. Samozrejmosťou je bezpečnosť a zdravotná nezávadnosť materiálu, z ktorého bola táto závesná hračka vyrobená.

Vlastnosti a vybavenie:
● Pre deti od 0 mesiacov
● So zábavnými farbami a mäkkými tkaninami
Vyrobené zo 100% bezpečných materiálov
● Rozmery (L x W x H cm) – 28 x 15 x 8 cm
● Hmotnosť: 0,29 kg

Čistením a údržba: Perte v práčke pri 30 °C. Nebieliť.

Výrobok je vyrobený zo zdravotne nezávadných materiálov určených pre deti v súlade s predpismi EÚ.

Farby obrázkov a fotiek v internetový obchod sa môžu mierne líšiť od skutočných produktov. Rozdiel môže vzniknúť kvalitou obrázku, nastavením farieb monitora, grafickej karty, alebo svetelných podmienok.
Výrobca si týmto vyhradzuje právo na akúkoľvek zmenu technológie výrobku, či jeho konštrukciu, sfarbenie, dizajn, atď. bez predchádzajúceho upozornenia s tým, že aktuálne vyobrazenie výrobku sa môže odlišovať od aktuálneho vyobrazenia reklamných a ilustračných fotografií výrobku.
Obchod nenesie zodpovednosť za kroky výrobcu týkajúce sa týchto zmien.

17 ks
No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.