Moskytiera na hlboký kočík AL1500-02 čierna
Moskytiera na hlboký kočík AL1500-02 čierna
Moskytiera na hlboký kočík AL1500-02 čierna
Moskytiera na hlboký kočík AL1500-02 čierna

Moskytiera na športový kočík AL1500-02

17943
5,00 €
*
Veľkosť
Farba
  • čierna

Ceny platia do vypredania zásob.

 
Moskytiera Sieťka na kočiarik Slúži k ochrane dieťaťa pred dotieravým a nepríjemným hmyzom. Svojou univerzálnou veľkosťou je použiteľná na všetky kočiare. Výhody sieťky firmy emitex použiie veľmi jemného, 100% polyesterového materiálu, ktorý neprepustí ani najdrobnější hmyz použitie vysoko elastickej gumy, pomocou ktorej sieťka tesne obopne kočiarik a zabráni tak preniknutiu hmyzu k dieťaťu dostatočná veľkosť vhodná pre všetky kočiare Zloženie materiálu: 100% polyester Praktické a jednoduché ošetrovanie Je možné prať na 30°C v automatickej práčke pracími prostriedkami šetrnými k farbám. Prať samostatne, alebo v ochrannom obale, aby nedošlo k poškodeniu sieťoviny od pevných súčastí
Materiál
100% Polyester
Nové
4897077122270

Vážený zákazník,

Mať vlastnú filozofiu nie je nič zvláštne, ale úspešná implementácia to určite je.

Naším hlavným cieľom je vývoj produktov šitých na mieru potrebám vašich detí. Potom prichádza na rad praktické využitie pre rodičov a potom moderný dizajn.

Náš úspech v posledných rokoch nám dal istotu, že ideme správnou cestou, a poskytol nám veľkú motiváciu a inšpiráciu pre ďalšie úlohy.

Za našim úspechom stojí odhodlaný tím, ktorý sa každý deň snaží vyhovieť vašim požiadavkám a je si vedomý svojej zodpovednosti pri vývoji výrobkov pre deti.

Altabebe vám poskytuje túto bezpečnosť.

No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.