Pláštenka na hlboký kočík priesvitný AL1403
Pláštenka na hlboký kočík priesvitný AL1403

Pláštenka na hlboký kočík AL1403

17946
6,00 €
*
Farba
  • podľa fotografie

Ceny platia do vypredania zásob.

 
Altabebe ochrana pred dažďom pre univerzálny kočík Popis tejto položky bol preložený automaticky. Ak máte akékoľvek pochybnosti alebo otázky, kontaktujte nás. Hrať a učiť sa kočík a detské sedačky Spánok a život Starostlivosť a hygiena Dojčenie a kŕmenie Režim Výpredaj% Dažďový poťah pre univerzálny kočík pre Altabebe Popis produktu Dažďový poťah pre univerzálny kočík pre Altabebe Ochrana proti dažďu pre všetky kočíky chráni Vaše deti bez ohľadu na časOtvorenie na prednej strane zaisťuje dokonalú cirkuláciu vzduchuMateriál: PEVA film (100% polyetylénvinylacetát) bez PVC a zmäkčovadlá
Materiál
PVC
1 ks
Nové
4897077122225

Vážený zákazník,

Mať vlastnú filozofiu nie je nič zvláštne, ale úspešná implementácia to určite je.

Naším hlavným cieľom je vývoj produktov šitých na mieru potrebám vašich detí. Potom prichádza na rad praktické využitie pre rodičov a potom moderný dizajn.

Náš úspech v posledných rokoch nám dal istotu, že ideme správnou cestou, a poskytol nám veľkú motiváciu a inšpiráciu pre ďalšie úlohy.

Za našim úspechom stojí odhodlaný tím, ktorý sa každý deň snaží vyhovieť vašim požiadavkám a je si vedomý svojej zodpovednosti pri vývoji výrobkov pre deti.

Altabebe vám poskytuje túto bezpečnosť.

No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.