Pláštenka na autosedačku vajíčko priesvitná univerzálna AL1400
Pláštenka na autosedačku vajíčko priesvitná univerzálna AL1400

Pršiplášť na autosedačku AL1400

17945
142,26 Kč
*
Farba
  • podľa fotografie

Ceny platia do vypredania zásob.

 
BABYJEM HOME HOOD RAINBOW Vyrobené z PVC bez falátu, olejovitosť materiálu je vhodná pre všetky bežné modely, aby lepšie odpudzovala vodu. Chráňte svoje dieťa pred dažďom a chladným počasím. Vďaka svojej priehľadnej štruktúre neobmedzuje rozhľad vášho dieťaťa. Ľahko čistiteľné, udržujte podľa pokynov na návode. Obal nie je hračka, preto keď ho zložíte, bajte o to, aby nebol na dosah Vášho dieťaťa. Pri nesprávnom Používaní, môže dôjsť k poraneniu, zaduseniu dieťaťa.
Materiál
PVC
Nové
4890771221959

Vážený zákazník,

Mať vlastnú filozofiu nie je nič zvláštne, ale úspešná implementácia to určite je.

Naším hlavným cieľom je vývoj produktov šitých na mieru potrebám vašich detí. Potom prichádza na rad praktické využitie pre rodičov a potom moderný dizajn.

Náš úspech v posledných rokoch nám dal istotu, že ideme správnou cestou, a poskytol nám veľkú motiváciu a inšpiráciu pre ďalšie úlohy.

Za našim úspechom stojí odhodlaný tím, ktorý sa každý deň snaží vyhovieť vašim požiadavkám a je si vedomý svojej zodpovednosti pri vývoji výrobkov pre deti.

Altabebe vám poskytuje túto bezpečnosť.

No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.