• -1,00 €
Detská deka Lorelli POLAR FLEECE 75x100 CM
Detská deka Lorelli POLAR FLEECE 75x100 CM

Detská deka Lorelli POLAR FLEECE 75x100 CM

10340020003
Skladom udodávateľa dodanie 9 - 14 dní
6,80 € 7,80 € -1,00 €
*
Farba
  • GREEN OWL

Ceny platia do vypredania zásob.

 

S detskou dekou Lorelli POLAR FLEECE si vychutnáte každý deň. Či už ju využijete doma k prikrytie bábätka počas spánku v postieľke či kolíske, alebo vyrazíte na prechádzku, bude vždy skvelým doplnkom. A ak ju nebudete potrebovať, jednoducho ju zbalíte pod kočík. Hodí sa skvele pre obdobie, kedy nie je príliš veľká zima, napríklad za studeného letného počasia. Deti z nej budú mať určite radosť už z toho dôvodu, že je veľmi príjemná na dotyk.
Deka nie je ani príliš silná, ani príliš slabá, aby dieťaťu nikdy nebola v postieľke príliš zima alebo príliš horúco. S touto dekou sa dieťa čoskoro ocitne v ríši snov tvrdého spánku!

Vlastnosti a vybavenie:
● Vhodný pre bábätká od narodenia
● Hubka je vyrobená z príjemného a mäkkého materiálu
● Materiál: 100% polyester
● Praktické a jednoduché používanie
● Rozmery (L x W x H cm) – 100 x 1 x 75 cm
● Hmotnosť: 0,15 kg

Výrobok je vyrobený zo zdravotne nezávadných materiálov určených pre deti v súlade s predpismi EÚ.

Farby obrázkov a fotiek v internetový obchod sa môžu mierne líšiť od skutočných produktov. Rozdiel môže vzniknúť kvalitou obrázku, nastavením farieb monitora, grafickej karty, alebo svetelných podmienok.
Výrobca si týmto vyhradzuje právo na akúkoľvek zmenu technológie výrobku, či jeho konštrukciu, sfarbenie, dizajn, atď. bez predchádzajúceho upozornenia s tým, že aktuálne vyobrazenie výrobku sa môže odlišovať od aktuálneho vyobrazenia reklamných a ilustračných fotografií výrobku.
Obchod nenesie zodpovednosť za kroky výrobcu týkajúce sa týchto zmien.

6 ks
3800151996101
No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.