Autosedačka Cavoe Le Mans
Autosedačka Cavoe Le Mans
Autosedačka Cavoe Le Mans
Autosedačka Cavoe Le Mans
Autosedačka Cavoe Le Mans
Autosedačka Cavoe Le Mans
Autosedačka Cavoe Le Mans
Autosedačka Cavoe Le Mans
Autosedačka Cavoe Le Mans
Autosedačka Cavoe Le Mans
Autosedačka Cavoe Le Mans
Autosedačka Cavoe Le Mans
Autosedačka Cavoe Le Mans
Autosedačka Cavoe Le Mans

Autosedačka Cavoe Le Mans

285975/01
Produkt je dostupný s inými parametrami
302,70 €
*
Barva

Ceny platia do vypredania zásob.

 
LE MANS je otočná sedačka určená pre deti od 40  do 150 cm. Jeho veľkou výhodou je schopnosť prepravovať dieťa v polohe proti smeru jazdy až do výšky 105 cm, teda do hmotnosti cca 18 kg. Pri použití sedačky v tejto polohe je nutné použiť opornú nohu.Otočná funkcia sedačky je mimoriadne pohodlná a praktická. Ďalšou výhodou je možnosť bočného nastavenia sedadla po zaparkovaní, napríklad na kŕmenie dieťaťa.Preprava dieťaťa v polohe v smere jazdy je možná od výšky 76 cm, ale odporúčame používať polohu proti smeru jazdy čo najdlhšie, teda do 105 cm alebo 18 kg .   Sedačku LE MANS je možné namontovať dopredu pre dve výškové skupiny v dvoch rôznych konfiguráciách: pre deti od 76 do 105 cm s 3-bodovým systémom zapínania a opornou nohou a pre deti od 105 do 150 cm v Ak v tomto prípade by mala byť oporná noha aj 3-bodové bezpečnostné pásy skryté vo vyhradených priehradkách. Dieťa je zaistené bezpečnostnými pásmi auta spolu s celou sedačkou. Je nesmierne dôležité správne nastaviť výšku opierky hlavy ramenný popruh by mal viesť diagonálne cez rameno dieťaťa a nie vo výške krku dieťaťa dôležitý je aj doplnkový systém bočnej ochrany. Stlačením centrálneho tlačidla sa vysúvajú piesty tlmičov. Zvyšujú bezpečnosť pri bočnom náraze alebo prevrátení auta ŠPECIFIKÁCIA: schválenie I-SIZE pre deti od 40 do 150 cm spätná preprava dieťaťa do 105 cm alebo hmotnosti 18 kg (RWF do 18 kg) integrovaná základňa ISOFIX (ľahká inštalácia, lepšia stabilita a bezpečnosť) inovatívna funkcia otáčania sedačky o 360 stupňov (možnosť nastavenia sedačky do strán, čo uľahčuje kladenie dieťaťa do sedačky alebo kŕmenie pri zaparkovanom aute) 3-stupňové nastavenie sklonu sedadla v prednej polohe (možnosť posunutia ťažiska dopredu a tým dosiahnutie pohodlnej polohy pri spaní) automatické nastavenie správneho sklonu sedačky viacstupňové a dvojstupňové nastavenie opierky hlavy integrované s výškovým nastavením ramenných popruhov (optimálna ochrana hlavy dieťaťa v každej fáze vývoja) 5bodové bezpečnostné pásy (pre deti od 40 do 105 cm výšky) redukčná vložka pre deti od 40 do 60 cm s bedrovou opierkou redukčná vložka z perforovanej tkaniny zaisťujúca ventiláciu použitie špeciálnej energeticky náročnej peny možnosť demontáže čalúnenia na pranie doplnkový systém bočnej ochrany, ktorý je možné aktivovať zo zvolenej strany sedadla (zo strany dverí) ROZMERY [cm]: Výška / dĺžka / šírka (autosedačka so základňou): 55-75 x 70 x 45 cm Šírka sedadla: 25 cm Hĺbka sedu: 29 cm Výška operadla (v závislosti od polohy opierky hlavy): 51 - 71 cm HMOTNOSŤ [kg]: 14,8 kg
0 ks
4501461515394

CAVOE je nová značka, ktorá sa stáva štýlovou ikonou vo svete detských produktov. Minimalizmus, ultramoderná jednoduchosť a nekompromisná kvalita sú jej črty prevzaté z módneho sveta obyvateľov súčasného Paríža.

S potešením vám predstavujeme produkty značky Cavoe, ktoré sú výsledkom dlhoročných skúseností, odborných znalostí a návrhov užívateľov. Na ich výrobu sme použili najkvalitnejšie komponenty a výkonové parametre vyvinuli inžinieri a konštruktéri s takmer dvadsaťročnou praxou. Vďaka tomu je Cavoe harmonickým spojením moderných technológií a parížskeho šiku.

Bienvenue dans le monde de CAVOE!

No reviews

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Product added to compare.

Táto webová stránka používa súbory cookie

Súbory cookies používame na prispôsobenie obsahu a reklám, na poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu nášho pôsobenia. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy, ktorí ich môžu kombinovať s ďalšími informáciami, ktoré ste im poskytli alebo ktoré zhromaždili z vášho používania ich služieb.